ptAL11 (2022) Allergens XI: Gluten and Soya in Oat Flour and Corn Flour (4 different Samples)
EPTIS Ringversuch Nr. 912555 | Letze Änderung 2021-12-22 | URL: https://www.eptis.bam.de/pts912555 https://www.eptis.bam.de/pts912555
| Name des Anbieters | ||||||||||||||||
| Name des Anbieters | DLA - Proficiency Tests GmbH DLA - Proficiency Tests GmbH | |||||||||||||||
| Ansässig in | Germany | |||||||||||||||
| Sprache(n) | English | |||||||||||||||
| Anmerkungen | Allergen-PTs (qualitative / quantitative) - Accredited Programs - Four Samples with Gluten in a Flours are provided for qualitative and quantitative determination. These samples were prepared adding the allergenic ingredients. The evaluation of results will be qualitative and quantitative. For information DLA calculates a recovery rate for the "positive"-samples. Any suitable method can be applied for analysis. | |||||||||||||||
| Klassifizierung | ||||||||||||||||
| Produktgruppen |
Food and drink
|
|||||||||||||||
| Prüfgebiete |
Analytical chemistry
|
|||||||||||||||
| Technische Einzelheiten | ||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
| Ringversuchsziele | ||||||||||||||||
| Zielgruppe des Ringversuchs | ||||||||||||||||
| Relevante Rechtsvorschriften oder Normen | ||||||||||||||||
| Weitere Ziele | ||||||||||||||||
| Teilnehmerzahl | 10-20 | |||||||||||||||
| Anbieter unabhängig überprüft (akkreditiert, benannt, anerkannt) |
Akkreditiert durch DAkkS auf der Grundlage von DIN EN ISO/IEC 17043 |
|||||||||||||||
| Die Durchführung des Ringversuchs ist in Auftrag gegeben durch | ||||||||||||||||
| Kosten | ||||||||||||||||
| Teilnahmegebühr | ||||||||||||||||
| Regelmässig durchgeführt | Ja (every 1-2 years) | |||||||||||||||
| Der Ringversuch wird durchgeführt seit | 2022 | |||||||||||||||
| Kontaktdaten des Anbieters | ||||||||||||||||
| Anbieter | Kontaktperson | |||||||||||||||
|
DLA - Proficiency Tests GmbH
Hauptstr. 80 23845 Oering Germany Telefon: +49-171-1954375 Fax: +49-4102-9944976 Web: http://www.dla-lvu.de http://www.dla-lvu.de |
Dr. Matthias Besler-Scharf
Telefon: +49-171-1954375 Fax: +49-4102-9944976 E-Mail: proficiency-testing@dla-lvu.de proficiency-testing@dla-lvu.de |
|||||||||||||||