ptALR1 (2023) Response PT Crustaceae: Processed samples of Crustaceae (raw), Crustaceae (cooked), Shrimp (fried), Shrimp Spread and Shrimp paste (fermented) in potato powder matrix (levels: 25 - 150 mg/kg)
EPTIS Ringversuch Nr. 964695 | Letze Änderung 2022-10-27 | URL: https://www.eptis.bam.de/pts964695 https://www.eptis.bam.de/pts964695
Name des Anbieters | |||||||
Name des Anbieters | DLA - Proficiency Tests GmbH DLA - Proficiency Tests GmbH | ||||||
Ansässig in | Germany | ||||||
Sprache(n) | English | ||||||
Anmerkungen | Allergen-Response of processed allergenic Ingredients 5 Samples (20g each) of a differently processed Allergen are provided for qualitative and quantitative determination, a simple Carrier Matrix as well as a „Blank Sample“ (Carrier Matrix). The individual processed ingredients of the samples are mixed gravimetrically by DLA each from 4 industrially manufactured products. The analytical methods are optional. | ||||||
Klassifizierung | |||||||
Produktgruppen |
Food and drink
|
||||||
Prüfgebiete |
Analytical chemistry
|
||||||
Technische Einzelheiten | |||||||
|
|||||||
Ringversuchsziele | |||||||
Zielgruppe des Ringversuchs | |||||||
Relevante Rechtsvorschriften oder Normen | |||||||
Weitere Ziele | validation of testing methods | ||||||
Teilnehmerzahl | 10-20 | ||||||
Anbieter unabhängig überprüft (akkreditiert, benannt, anerkannt) | |||||||
Die Durchführung des Ringversuchs ist in Auftrag gegeben durch | |||||||
Kosten | |||||||
Teilnahmegebühr | |||||||
Regelmässig durchgeführt | Ja (yearly (with different allergens)) | ||||||
Der Ringversuch wird durchgeführt seit | 2017 | ||||||
Kontaktdaten des Anbieters | |||||||
Anbieter | Kontaktperson | ||||||
DLA - Proficiency Tests GmbH
Hauptstr. 80 23845 Oering Germany Telefon: +49-171-1954375 Fax: +49-4102-9944976 Web: http://www.dla-lvu.de http://www.dla-lvu.de |
Dr. Matthias Besler-Scharf
Telefon: +49-171-1954375 Fax: +49-4102-9944976 E-Mail: proficiency-testing@dla-lvu.de proficiency-testing@dla-lvu.de |