ptAUS1 (2025) Animal Species-Screening I – 3 Samples qualitative (with known contents): Beef, Goat, Poultry (Chicken and Duck (genus: anas or cairina)) and Sheep in Cooked Meat Product (Sausage Meat) (3 different samples 30g each)
EPTIS Ringversuch Nr. 1315733 | Letze Änderung 2025-01-10 | URL: https://www.eptis.bam.de/pts1315733 https://www.eptis.bam.de/pts1315733
Name des Anbieters | |||||||||||||
Name des Anbieters | DLA - Proficiency Tests GmbH DLA - Proficiency Tests GmbH | ||||||||||||
Ansässig in | Germany | ||||||||||||
Sprache(n) | English | ||||||||||||
Anmerkungen | Animal Species-Screening (qualitative) 3 Samples with portions of Animal Origin (meat products) are provided. The evaluation of results is strictly qualitative with indication of the obtained agreements with the consensus values of the participants and the spiking of samples. The analytical methods are optional. | ||||||||||||
Klassifizierung | |||||||||||||
Produktgruppen |
Food and drink
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Prüfgebiete |
Analytical chemistry
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Technische Einzelheiten | |||||||||||||
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Ringversuchsziele | |||||||||||||
Zielgruppe des Ringversuchs | |||||||||||||
Relevante Rechtsvorschriften oder Normen | |||||||||||||
Weitere Ziele | |||||||||||||
Teilnehmerzahl | 10-20 | ||||||||||||
Anbieter unabhängig überprüft (akkreditiert, benannt, anerkannt) | |||||||||||||
Die Durchführung des Ringversuchs ist in Auftrag gegeben durch | |||||||||||||
Kosten | |||||||||||||
Teilnahmegebühr | On request | ||||||||||||
Regelmässig durchgeführt | Ja (yearly) | ||||||||||||
Der Ringversuch wird durchgeführt seit | 2020 | ||||||||||||
Kontaktdaten des Anbieters | |||||||||||||
Anbieter | Kontaktperson | ||||||||||||
DLA - Proficiency Tests GmbH
Hauptstr. 80 23845 Oering Germany Telefon: +49-171-1954375 Fax: +49-4102-9944976 Web: http://www.dla-lvu.de http://www.dla-lvu.de |
Dr. Alexandra Scharf
Telefon: +49-171-1954375 Fax: +49-4102-9944976 E-Mail: proficiency-testing@dla-lvu.de proficiency-testing@dla-lvu.de |