ptAL11 (2025) Allergens XI: Gluten (Wheat), Mustard and Soya in Oat Flour (contaminated with Rape Seed) and Rice Flour (4 different Samples A, B, C, D)
EPTIS Ringversuch Nr. 1315333 | Letze Änderung 2025-01-13 | URL: https://www.eptis.bam.de/pts1315333 https://www.eptis.bam.de/pts1315333
Name des Anbieters | |||||||||||||
Name des Anbieters | DLA - Proficiency Tests GmbH DLA - Proficiency Tests GmbH | ||||||||||||
Ansässig in | Germany | ||||||||||||
Sprache(n) | English | ||||||||||||
Anmerkungen | Allergen-PTs (qualitative / quantitative) - Accredited Programs - Four Samples with Gluten, Soya and Mustard in Flours are provided for qualitative and quantitative determination. These samples were prepared adding the allergenic ingredients. The evaluation of results will be qualitative and quantitative. For information DLA calculates a recovery rate for the "positive"-samples. Any suitable method can be applied for analysis. | ||||||||||||
Klassifizierung | |||||||||||||
Produktgruppen |
Food and drink
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Prüfgebiete |
Analytical chemistry
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Technische Einzelheiten | |||||||||||||
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Ringversuchsziele | |||||||||||||
Zielgruppe des Ringversuchs | |||||||||||||
Relevante Rechtsvorschriften oder Normen | |||||||||||||
Weitere Ziele | |||||||||||||
Teilnehmerzahl | 10-35 | ||||||||||||
Anbieter unabhängig überprüft (akkreditiert, benannt, anerkannt) |
Akkreditiert durch DAkkS auf der Grundlage von DIN EN ISO/IEC 17043 |
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Die Durchführung des Ringversuchs ist in Auftrag gegeben durch | |||||||||||||
Kosten | |||||||||||||
Teilnahmegebühr | |||||||||||||
Regelmässig durchgeführt | Ja (every year) | ||||||||||||
Der Ringversuch wird durchgeführt seit | 2022 | ||||||||||||
Kontaktdaten des Anbieters | |||||||||||||
Anbieter | Kontaktperson | ||||||||||||
DLA - Proficiency Tests GmbH
Hauptstr. 80 23845 Oering Germany Telefon: +49-171-1954375 Fax: +49-4102-9944976 Web: http://www.dla-lvu.de http://www.dla-lvu.de |
Dr. Matthias Besler-Scharf
Telefon: +49-171-1954375 Fax: +49-4102-9944976 E-Mail: proficiency-testing@dla-lvu.de proficiency-testing@dla-lvu.de |