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ptAL09 (2024) Allergens IX: Milk (Casein) and Egg White Proteins (Albumins, Lysozyme) in Wine with "Spiking Level Sample“ (3 different Samples)

EPTIS Ringversuch Nr. 1086814 | Letze Änderung 2023-11-07 | URL: https://www.eptis.bam.de/pts1086814 https://www.eptis.bam.de/pts1086814

Name des Anbieters
Name des Anbieters DLA - Proficiency Tests GmbH DLA - Proficiency Tests GmbH
Ansässig in Germany
Sprache(n) English
Anmerkungen Allergen-PTs (qualitative / quantitative) - Accredited Programs - Two Samples (25g each) with Allergens in a Food Matrix, as pastry, chocolate dessert/ice cream or boiled sausage are provided for qualitative and quantitative determination. One of these samples contains the incurred allergen(s). The third "Spiking Level Sample" (15g) contains the same allergens in simple matrix without further processing with similar amounts. The evaluation of results will be qualitative and quantitative. For information DLA calculates a recovery rate and recovery z-scores for the "positive"-sample and the "Spiking Level Sample". Any suitable method can be applied for analysis.
Klassifizierung
Produktgruppen Food and drink
Prüfgebiete Analytical chemistry
Technische Einzelheiten
Prüfobjekt Prüfeigenschaft Prüfmethode
Wine (2 items) + Glucose Powder (1 item) Milk (Casein) (Allergen) e.g. ELISA / LFD / PCR / LC-MS
Egg White Proteins (Albumins, Lysozyme) (Allergen) e.g. ELISA / LFD / PCR / LC-MS
Ringversuchsziele
Zielgruppe des Ringversuchs Analytical laboratories (e.g. accredited according to ISO 17025)
Relevante Rechtsvorschriften oder Normen
Weitere Ziele
Teilnehmerzahl 10-20
Anbieter unabhängig überprüft (akkreditiert, benannt, anerkannt)

Akkreditiert durch DAkkS auf der Grundlage von DIN EN ISO/IEC 17043

Die Durchführung des Ringversuchs ist in Auftrag gegeben durch
Kosten
Teilnahmegebühr
Regelmässig durchgeführt Ja (every 2 years)
Der Ringversuch wird durchgeführt seit before 2010
Kontaktdaten des Anbieters
Anbieter Kontaktperson
DLA - Proficiency Tests GmbH
Hauptstr. 80
23845 Oering
Germany

Telefon: +49-171-1954375
Fax: +49-4102-9944976
Web: http://www.dla-lvu.de http://www.dla-lvu.de
Dr. Matthias Besler-Scharf
Telefon: +49-171-1954375
Fax: +49-4102-9944976
E-Mail: proficiency-testing@dla-lvu.de proficiency-testing@dla-lvu.de
Haben Sie einen Fehler entdeckt? Bitte wenden Sie sich an den zuständigen EPTIS Koordinator für Germany, Mr Johannes van de Kreeke. Mr Johannes van de Kreeke.
Haben Sie Fragen? Senden Sie uns eine E-Mail: eptis@bam.de.
Anwendungsversion: 1.23-SNAPSHOT.20230502124635-7925ae379a631fc1ececff45d2921c8db38877d5