Urea content in raw milk
[Contenido de urea en leche cruda]
EPTIS Ringversuch Nr. 1061048 | Letze Änderung 2023-09-14 | URL: https://www.eptis.bam.de/pts1061048 https://www.eptis.bam.de/pts1061048
Name des Anbieters | ||||||||||
Name des Anbieters | LACM/División de Metrología LACM/División de Metrología | |||||||||
Ansässig in | Chile | |||||||||
Sprache(n) | Spanish | |||||||||
Anmerkungen | Objectives: Allow laboratories that apply the FTIR instrumental method and the enzymatic spectrophotometric method for the determination of urea content in raw milk, to compare their results and evaluate the differences based on the assigned values and the conformity with the precision goals established in international standards Accreditation number: PEA-ENS-14 https://lacm-icytal.uach.cl/metrologia/ | |||||||||
Klassifizierung | ||||||||||
Produktgruppen |
Food and drink
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Prüfgebiete |
Analytical chemistry
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Technische Einzelheiten | ||||||||||
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Ringversuchsziele | ||||||||||
Zielgruppe des Ringversuchs | Laboratories performing milk and dairy product analysis in Chile | |||||||||
Relevante Rechtsvorschriften oder Normen | ||||||||||
Weitere Ziele | ||||||||||
Teilnehmerzahl | 10 | |||||||||
Anbieter unabhängig überprüft (akkreditiert, benannt, anerkannt) |
Akkreditiert durch Entidad Mexicana de Acreditación, EMA acreditación N°PEA-ENS-14 auf der Grundlage von ISO 17043:2010 |
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Die Durchführung des Ringversuchs ist in Auftrag gegeben durch | ||||||||||
Kosten | ||||||||||
Teilnahmegebühr | Please contact us for this information | |||||||||
Regelmässig durchgeführt | Ja (Biannual) | |||||||||
Der Ringversuch wird durchgeführt seit | 2022 | |||||||||
Kontaktdaten des Anbieters | ||||||||||
Anbieter | Kontaktperson | |||||||||
LACM/División de Metrología
Universidad Austral de Chile, Campus Isla Teja S/N, Valdivia, Chile 5090000 Chile Telefon: 56-63-2221247 Fax: 56-63-2221245 |
Mrs Susan Poo
Telefon: 56-63-2221247 Fax: 56-63-2221245 E-Mail: susan.poo@uach.cl susan.poo@uach.cl |